31 Mart 2012 Cumartesi

Kral Oyunlar oynaoyun.net Adresinde


Büyük başarı yapmış olan Avatar filminin KraL Oyunu beklenenden kısa sürede Pc ve Konsollara ulaştı. Konuyu bilmeyenler için kısaca anlatmak gerekirse Yakın gelecekde pandora isimli bi gezegen keşfedilir ve barındırğı yer altı ve yer üstü madenler. Dünyada nadir bulunan türdendir. Bunu fırsata dönüştürmek isteyen şirketler ordular kiralıyarak gezegene indirilirler ama hesaba katılmayan Pandorada hüküm süren vahşi yaşam ve boyları 3 metreye yaklaşan ve kolay öldürelemeyen avatar halkıdır.

Oyunu burdan sonra devir alıyoruz geçilicek 1-2 alıştırma bölümünden sonra bize iki yol ayrımı sunuluyor. Paralı asker olmayı seçerseniz bütün herşey sizin düşmanınız. Pandorada  sürekli eliniz tetikte gezmeniz gerekli heryerden çıkan kurt benzeri canavarlar değişik saldırıları olan bitkiler kendinizi korumanız gereken sadece 1-2 ayrıntı. Bu Kral oyunda Ana ve yan görevleri hızlı sürede yaparsanız silah ve zırhınız sürekli upgrade edilecek. 3.kamera bakış açısına sahip bir olan avatar size karakterinizdeki ve çevredeki ayrtıntıları daha iyi sunmayı ve zevkli bir oynayış vaad ediyor.


Avatar olmayı seçerseniz kabilenin dilini öğrenirken yapılan saldırıları engellemek ve misilleme yapmakla ve kabile yaşantısını öğrenerek oyunun sonunu getirmeye çalışcaksınız. Her 2 taraf içinde geçerli olan araç ve hayvan kullanımı oynu zevkli hale getiriyor oyunda zorda kalmanız durumunda özel güçlerinizde mevcut örnek olarak canınız azaldğında tekrar doldurabilir veya düşmanlarınız size fazla yaklaştğınızda ufak çaplı depremler yapabilir veya görünmez olabilirsiniz.

En güzel oyunları oynayabilmeniz için oluşturulmuş olan KRAL OYUN sayfamız www.oynaoyun.net adresine giriş yaparak internet üzerinde yüzlerce oyunu beklemeden oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder