31 Mart 2012 Cumartesi

Ville Oyunları Kral Oyun'da

kral oyunlardan Ville Oyunları

1- Fishville
Balık besleme, büyütme. Bu alanda birçok özellikle birlikte balıklarla ilgileniyorsunuz. Fishville için hile baktığımızda ortaya çıkanlar. Öncelikle mozilla firefox eklentisi ile yapılmaktadır. Akvaryumun tabanlarına tıklayarak coins çıkartabiliyoruz. Ve püf noktası olarakta Aktif olduğumuzda sürekli fast feed olan yani hemen büyüyen balıklardan alıp sürekli satıyoruz. Bunun için 4 level olmanız gerekmekte.
 
2-Farmville
Tarla oyunu olan Farmville, facebook ville oyunları arasında ilk en çok göze batan oyun. Belli alanda tarla işleri içindesiniz. Bundada birçok özellik bulunmakta. Farmville hileleri diğer syfamızda verilmişti. Size yardımcı olacak bir kaç ipucu yazmaktadır.


3- Yoville
İsmi belki size çağrışım yapacaktır. Yo ville sizin bir karakterini canlandırdığınız sanal alemdeki kendinizdir. Yoville alanında kendinizi canlandırıyorsunuz. Buna göre bir hayat yaşıyorsunuz. Oyunda bir eviniz olabilir, evinizi en iyi şekilde hatta hayallerinizdeki gibi kurup döşeyebilirsiniz. Bunun yanında normal yaşamınızdaki gibi çalışıp para kazanmanızda mümkündür. Yoville hileleri olarak baktığımızda öncelikle Yoville oynayanlar Vip nasıl olunur bunu bilmek ve Vip olmak istiyorlar. Bu kral oyunda vip olabilmek için 50 kişilik bir ekip oluşturulmalıdır. Aynı zamanda varolan evlerin her birinden en az birer adet sahip olmanız gerekiyor. Ve son olarak banka hesabınızda 100.000 coin olması gerekiyor. Bukadar şeye sahip olduktan sonra zaten Vip olmamak elde değil.

4- Petville
Evcil hayvanlar ile birlikte yaşamaya alışmış veya yaşamak isteyipte yaşayamayanlar için mükemmel. Kendi evcil hayvanınız ile birlikte oyundaki seçeneklerden yararlanabilirsiniz.
Sizlere bu oyunlardan mahrum kalmamanız için kısa bilgiler ve püf noktaları sunduk. Yararlanmanızı tavsiye etmekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder